دید – نظر نمایشگر اندروید استفاده اپلیکیشن

دید – نظر: نمایشگر اندروید استفاده اپلیکیشن مدیریت دستگاه خودکار نمایش سیستم تصویر

گت بلاگز اخبار پزشکی زیاد کردن خطر مبتلا شدن به سرطان پستان با مصرف سوسیس

بررسی‌ها نشان می‌دهد که مصرف تنها دو نوبت سوسیس در هفته خطر مبتلا شدن به سرطان پستان را زیاد کردن می‌دهد. 

زیاد کردن خطر مبتلا شدن به سرطان پستان با مصرف سوسیس

زیاد کردن خطر مبتلا شدن به سرطان پستان با مصرف سوسیس

عبارات مهم : سوسیس

بررسی ها نشان می دهد که مصرف تنها دو نوبت سوسیس در هفته خطر مبتلا شدن به سرطان پستان را زیاد کردن می دهد.

به گزارش ایسنا، متخصصان علوم پزشکی انگلیس در بررسی های تازه خود به شواهد بیشتری از مضرات مصرف گوشت های فرآوری شده است جهت سلامتی و ارتباط آن با زیاد کردن احتمال مبتلا شدن به سرطان پستان پی بردند.

زیاد کردن خطر مبتلا شدن به سرطان پستان با مصرف سوسیس

به گفته متخصصان مصرف گوشت های فرآوری شده است از قبیل سوسیس می تواند خطر مبتلا شدن به سرطان پستان را در زنان زیاد کردن دهد.

متخصصان انگلیسی در بررسی روی بیش از ۲۶۰ هزار زن دریافتند خطر مبتلا شدن به سرطان پستان در زنانی که روزانه بیش از ۹ گرم گوشت فرآوری شده است مصرف می کنند بیش از یک پنجم زیاد می شود.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که مصرف تنها دو نوبت سوسیس در هفته خطر مبتلا شدن به سرطان پستان را زیاد کردن می‌دهد. 

هر چند این تیم تخصصی ارتباطی بین مصرف گوشت قرمز و خطر مبتلا شدن به سرطان پستان پیدا نکردند.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، در سال ۲۰۱۵ میلادی شرکت جهانی بهداشت (WHO) تایید کرد مصرف گوشت های فرآوری شده است خطر مبتلا شدن به سرطان روده را زیاد کردن می دهد درحالیکه گوشت قرمز “احتمالا” جهت انسان سرطان زاست. این نتیجه گیری از بازبینی نتیجه های بیش از ۸۰۰ مطالعه به دست آمده است.

واژه های کلیدی: سوسیس | پزشکی | سرطان زا | مبتلا شدن | سرطان روده | سرطان پستان | سرطان پستان در زنان | اخبار پزشکی

دانلود


دانلود فایل ها

نویسنده : blogzz